Stork! Een theaterstuk over dromen en daden

STORK! Laat Hengelo een stuk geschiedenis herbeleven

Het theaterstuk neemt je mee in een belangrijk stuk geschiedenis van Hengelo, namelijk die van het bedrijf Stork. Vanuit een bijzonder perspectief kijk je mee in de bijzondere momenten van het bedrijf en haar mensen. Vriendschap, saamhorigheid en ondernemerschap zijn hier onafscheidelijk mee verbonden. Onderwerpen die toen al speelden, maar die vandaag de dag nog net zo relevant zijn. Op een verrassende manier kom je in aanraking met deze onderwerpen en word je meegenomen in een bijzondere theaterbeleving.

Koop tickets

Vacature

Word vrijwilliger bij STORK! en kom naar speciale informatieavond

''Wil jij meewerken aan de grootste Twentse theaterproductie van het jaar? Doe dan mee als vrijwilliger bij de muziektheaterproductie STORK!'' Dat zegt vrijwilligerscoördinator Johan Keizer die op zoek is naar enthousiaste mensen voor allerlei functies.

11-05-2018

Nieuws

Oproep aan Storkianen: Vertel, net als Rudi, jouw persoonlijke verhaal over Stork

Rudi Bettman is de eerste die een eigen gemaakt filmpje in heeft gestuurd. Hierin deelt hij herinneringen aan zijn jaren bij Stork. Daar kon vroeger veel. Heb jij, net als Rudi, ook herinneringen aan Stork? Maak dan je eigen filmpje en deel je herinneringen met ons.

08-05-2018

Vacature

Gezocht: Bands en koren voorprogramma

Er zit muziek in STORK! Bands, ensembles, koren en muzikanten uit Twente die mee willen werken aan een grootse productie zijn welkom om in het voorprogramma van STORK! een optreden te verzorgen.

30-04-2018

Portretten

Stork heeft vele mensen en organisaties geraakt. Ontdek door deze 150 portretten hoe verweven Stork is in de Hengelose en Twentse gemeenschap.