Bezoekers informatie

Benieuwd wat u van de avond kan verwachten? In de onderstaande bezoekersinformatie, leest u hoe het programma zal verlopen. Laat u meevoeren door ons avondvullende theaterspektakel in de unieke omgeving die een belangrijke rol speelt in het verhaal. Naast genieten van de voorstelling, trakteren we u ook op een fantastisch driegangendiner.

Programma

  • Als voorprogramma kunt u een kijkje nemen op bij diverse activiteiten en luisteren naar muzikale optredens vanaf de muziekkoepel Powered by Twence.
  • Na het diner neemt u plaats op de overdekte tribune in het Odin Theater en om 20.00 uur hoort, ziet en beleeft u de voorstelling. Het theaterspektakel zelf speelt zich buiten af
  • Rond 21.30 / 22.00 uur is de voorstelling afgelopen en nodigen wij u uit na te praten en gezellig te borrelen in het EY Café.

Locatie & Bereikbaarheid

Theaterspektakel STORK! speelt zich af op en rond het voormalig Stork-terrein in Hengelo, de Ketelfabriek Hart van Zuid, in het hart van de stad. De entree is gelegen aan de Laan van Zuid bij de kruising van industrieplein in Hengelo. Wij adviseren u om per fiets of het openbaar vervoer naar het evenement te komen in verband met het beperkte aantal parkeerplaatsen en de verwachte drukte.

> Bekijk reismogelijkheden


Toegankelijkheid

Het gehele terrein van het theaterspektakel is gelijkvloers en ook toegankelijk voor minder validen (rolstoelen, scootmobielen, enz.). Er zijn mensen aanwezig die waar nodig mindervaliden kunnen ondersteunen.

Er zijn speciale parkeerplaatsen voor minder validen > Meer informatie over parkeren


Eten en drinken

U krijgt naast de theatervoorstelling in het Odin Theater een driegangendiner met drinken in het NTS Norma Restaurant. Mocht u daarnaast nog behoefte hebben aan een versnapering, kunt u tegen betaling tijdens het voorprogramma en na de voorstelling terecht in het EY Café voor een hapje of een drankje.

> Meer informatie over eten en drinken bij de voorstelling


Data en kaarten

van 22 augustus t/m 22 september kunt u STORK! ervaren. Het begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de website en de kassa van Hengelo Promotie, Metropool Hengelo, Wilminktheater Enschede en Theaterhotel Almelo. Een kaartje voor het driegangendiner, drinken en de voorstelling kost 55 euro per persoon.

Er zijn alleen kaarten voor de theatervoorstelling inclusief driegangendiner met drinken verkrijgbaar. Het voorprogramma en diner zijn onlosmakelijk verbonden met de voorstelling.

> Beschikbare data en reserveren


Overnachten

Wilt u een bezoek aan de voorstelling combineren met een overnachting in Hengelo is dat zeker mogelijk. Er zijn diverse hotelarrangementen beschikbaar in en rond Hengelo. Bijvoorbeeld in 't Lansink, Eden City Hotel Hengelo of Van der Valk .

> Overzicht hotelarrangementen

Overzicht Sfeertekening Geert Gratama

Sfeerimpressie terrein Ketelfabriek Hart van Zuid