Locatie & Bereikbaarheid

Theaterspektakel STORK! is op en rond het voormalig Stork-terrein in Hengelo, de Ketelfabriek Hart van Zuid. De entree is gelegen aan de Laan van Zuid bij de kruising van industrieplein in Hengelo.

Wij adviseren u om per fiets of het openbaar vervoer naar het evenement te komen in verband met het beperkte aantal parkeerplaatsen en de verwachte drukte.​

Plattegrond Route Stork Def

Plattegrond looproutes Stork

Openbaar Vervoer
De entree van de locatie ligt op vijf minuten lopen van het NS-station en busstation Hengelo. Hier kunt u met de trein en de bus naar toe. Neem hiervoor de uitgang P+R en volg de borden van de voorstelling.

Fiets
Als u uit (de buurt van) Hengelo komt, raden we u aan om met de fiets te komen. Volg hiervoor de borden fietsenstalling gelegen bij het terrein voor het NS-station Hengelo in Hengelo naast Poppodium Metropool.

Auto
Er zijn betaalde parkeergelegenheid in Q-park P&R station, Q-park de Brink, of parkeergarage de Beurs. Vanuit de garages kunt u de borden volgen van de voorstelling naar het terrein.

Voor alle drie de parkeergarages gelden een evenemententarief van € 5.00 om uw auto te parkeren. Uitrij-kaarten zijn te koop in de merchandise tent op het terrein.

Als u Q-Park de Brink binnenkomt, krijgt u een inrij-kaart. De uitrij-kaarten zijn te koop op het terrein. Om uit de garage te komen, zijn beide parkeerkaarten nodig. Als er langer dan 8 uur wordt geparkeerd, dient u het verschuldigde tarief bij te betalen.

Bij Q-park P&R station rijdt u het terrein op door middel van een creditcard of bankpas. Als u het parkeerterrein verlaat, heeft u zowel de uitrij-kaart nodig als het betaalmiddel waarmee u binnen bent gekomen. Er kan slechts één uitrij-kaart per bezoek worden aangeboden. Als er langer dan 8 uur wordt geparkeerd, dient u het verschuldigde tarief bij te betalen.

Mindervalide parkeerplaatsen

Voor mensen met beperkte mobiliteit zijn er parkeerplaatsen aan de zijkant van Siemens, begin Laan Hart van Zuid. Op vertoon van een invalidenparkeerkaart heeft u toegang tot de parkeerplaats. Nabij de mindervalidenparkeerplaatsen staan een tiental rolstoelen en een aantal gastheren en gastvrouwen. Dit punt is tevens de plek waar mindervaliden zonder invalidenparkeerkaart afgezet kunnen worden en door de gastheren en gastvrouwen in een rolstoel naar de ingang worden gebracht.