Eten en drinken

Inclusief driegangendiner

Driegangendiner (inclusief)

Driegangendiner en drinken (in de NTS Norma Restauranttent)
Vanaf 18.00 uur is het driegangendiner in de restaurant tent. Daar zullen we gezamenlijk eten een lange tafel die ruimte bieden voor tien personen. De bediening van het Theaterhotel serveert het eten bij u aan tafel. Net als de saamhorigheid binnen Stork deelt u als community het eten aan uw tafel. Het drinken zit bij het diner inbegrepen, zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Wat we precies gaan eten, verklappen we niet. We vertellen alleen dat de maaltijd bereid wordt door koks van het Theaterhotel Almelo.

Vegetarisch
Er is per avond een beperkt aantal vegetarische hoofdgerechten beschikbaar. Bij binnenkomst kunt u aangeven bij de bediening dat u vegetariër bent.

Allergieën en dieetwensen
Vanwege de grootschaligheid van het evenement kunnen we helaas geen rekening houden met allergieën of dieetwensen. Uiteraard bent u vrij om uw eigen eten mee te nemen. Echter, kunnen wij hiervoor geen korting verlenen. Dit komt, omdat de prijs van de kaarten voor het theaterspektakel gebaseerd zijn op het totaalpakket. Het gezamenlijk eten is een belangrijk onderdeel van de gehele beleving.

Drinken (buiten de NTS Norma Restauranttent)
Mocht u buiten de restauranttent zin hebben in een versnapering, dan kunt u tegen betaling met munten tijdens het voorprogramma en na de voorstelling terecht in het EY Café voor een hapje of een drankje. De munten zijn te koop bij de daarvoor aangewezen muntenkassa's. Hier kunt u contant en met PIN betalen.

Stork Restaurant

Sfeerimpressie restaurant