Header Visual

Nieuws

Vacature

Word vrijwilliger bij STORK! en kom naar speciale informatieavond

''Wil jij meewerken aan de grootste Twentse theaterproductie van het jaar? Doe dan mee als vrijwilliger bij de muziektheaterproductie STORK!'' Dat zegt vrijwilligerscoördinator Johan Keizer die op zoek is naar enthousiaste mensen voor allerlei functies.

11-05-2018

Nieuws

Oproep aan Storkianen: Vertel, net als Rudi, jouw persoonlijke verhaal over Stork

Rudi Bettman is de eerste die een eigen gemaakt filmpje in heeft gestuurd. Hierin deelt hij herinneringen aan zijn jaren bij Stork. Daar kon vroeger veel. Heb jij, net als Rudi, ook herinneringen aan Stork? Maak dan je eigen filmpje en deel je herinneringen met ons.

08-05-2018

Nieuws

Bijzonder dubbelportret over de april-meistakingen 1943

Morgen wordt de april-meistakingen 1943 herdacht. Stork en Hengelo hadden hierin een prominenten rol. In een bijzonder dubbelportret vertellen Brita Röhl (kleindochter Frits Loep) en Gijs Stork (kleinzoon van Frans Stork) over de staking en de gevolgen voor hun grootvaders.

02-05-2018

Vacature

Gezocht: Bands en koren voorprogramma

Er zit muziek in STORK! Bands, ensembles, koren en muzikanten uit Twente die mee willen werken aan een grootse productie zijn welkom om in het voorprogramma van STORK! een optreden te verzorgen.

30-04-2018

Nieuws

Kick-off officiële start theaterstuk STORK!

Op zondag 15 april presenteerde de cast en crew zich tijdens de kick-off bij Poppodium Metropool in Hengelo. Hiermee werd de officiële start gegeven van het theaterstuk STORK!

15-04-2018

Nieuws

Hoofdrolspelers bekend, Musical Award winnaars!

Han Oldigs, winnaar van de Musical Award 2017, speelt de hoofdrol van oprichter C.T. Stork. Andere rollen zijn weggelegd voor Laus Steenbeeke (winnaar Musical Award 2004), Niels Gooijer (Erik Hazelhoff in Soldaat van Oranje – De Musical) en Roosmarijn Luyten (De Marathon).

29-03-2018

Nieuws

Film je mee aan de 150-jarige geschiedenis van Stork?

Hoe kun je beter de 150-jarige geschiedenis van Stork in beeld brengen dan met 150 filmpjes? En wat is dan nog leuker dan zélf filmpjes maken en die met de hele wereld te delen? Dat kan!

26-03-2018