‘Als onze gasten tevreden de deur uitlopen, zijn wij dat ook’

25-08-2018

City Hotel Hengelo is gevestigd in het centrum van de stad, dichtbij het treinstation, naast het theater en op een steenworp afstand van het winkelcentrum.

“Het stadshotel beschikt over honderd hotelkamers, vier vergaderzalen en een restaurant. Dat restaurant is er natuurlijk ook voor bezoekers die geen hotelgast zijn”, vertelt general manager Marieke Dooren.

De Hengelose werkt inmiddels vier jaar in dit hotel. “Door de week verblijven hier veelal zakenmensen, en in het weekend zijn er de toeristen. Een super combinatie!”, vertelt ze enthousiast. “Wat onze gasten vooral leuk vinden is dat ze in hartje stad zijn. We zijn een laagdrempelig hotel met een kleinschalig karakter en mensen waarderen dat. Mensen komen voor hun plezier naar dit hotel en wij zijn daar in een positieve zin bij betrokken. Als onze gasten tevreden de deur uitlopen, zijn wij dat ook. Daar doen we het voor.”

Elke verdieping van City Hotel Hengelo heeft een eigen thema en dat thema is ook terug te vinden in de frisse en eigentijdse hotelkamers. Die thema's zijn kunst, Hengelo, reizen en theater. Op de derde verdieping met het thema Hengelo is er aandacht voor de Hengelose bedrijven, waaronder uiteraard ook Stork.

Marieke: “Natuurlijk hebben we iets met Stork. Stork is een prachtig bedrijf en we krijgen al jarenlang gasten via Stork. De bedrijfsmentaliteit van Stork: kwaliteit, pionierschap en noaberschap, past heel goed bij dit hotel. Vandaar ook dat we sponsor zijn van de voorstelling. En die wordt gehouden op zo’n unieke locatie, het voormalig Storkterrein; ik ben erg benieuwd!”

-Tekst en video Twentekst-