​ Dennis Oude Alink: ‘Prachtig dat STORK! in deze buurt opgevoerd wordt’

19-08-2018

Het is inmiddels drie jaar geleden dat aan het Dikkersplein 9 in Hengelo de Jumbo supermarkt open ging. De zaak in is in Hart van Zuid inmiddels niet meer weg te denken.

Bedrijfsleider Dennis Oude Alink komt uit Hengelo en is bijna drie jaar bedrijfsleider van deze service-supermarkt. Hij houdt van dit werk: “Het is werk met veel afwisseling en een dagelijkse hectiek. Hier is geen dag hetzelfde.”

Jumbo is een mooie formule: je kunt er prettig winkelen en hebt de keus uit veel verse producten. Oude Alink: “Wat we vooral doen, is goed luisteren naar de klant. Daar bouwen we onze zaak op. Wil de klant bijvoorbeeld glutenvrij, dan fietsen we glutenvrije producten naar binnen. Jumbo is gewoon een mooie supermarkt met alle toeters en bellen die daarbij horen.”

Dat Jumbo Klieverik sponsor is van STORK! is niet vreemd. “We zijn lokaal betrokken. We bedienen vooral Hengelo Zuid en de binnenstad, daarnaast ook een deel Beckum en het buitengebied. Deze mensen komen hier binnen, kopen hier hun boodschappen. Wij willen iets terug doen in ons werkgebied en dat kan door op sponsorgebied iets te betekenen. En hiermee laten we ons ook zien. Het is natuurlijk prachtig dit STORK! in deze buurt opgevoerd wordt. Vanuit het bedrijf gaan we zelf ook naar de voorstelling.”

-Tekst en video: Twentekst-