Header Visual

Word vrijwilliger bij STORK!

11-05-2018

''Wil jij meewerken aan de grootste Twentse theaterproductie van het jaar? Doe dan mee als vrijwilliger bij de muziektheaterproductie STORK!'' Dat zegt vrijwilligerscoördinator Johan Keizer die op zoek is naar enthousiaste mensen voor allerlei functies.

Stork Johan Keizer

Johan Keizer, vrijwilligerscoördinator

Tussen 21 augustus en 22 september speelt het avondvullende theaterspektakel STORK! in de unieke omgeving die een belangrijke rol speelt in 150 jaar Stork: Ketelfabriek Hart van Zuid in Hengelo.

Een productie als deze kan volgens Johan niet zonder vrijwilligers en krijgt zijn kracht omdat professionals en amateurs samenwerken. Tijdens de voorstellingen zijn er elke avond achter de schermen tweehonderd mensen nodig. ''Maar ook in de voorbereiding zijn we op zoek naar helpende handen'', zegt Johan. ''De werktijden zijn afhankelijk van de functie en worden altijd in overleg bepaald.''

Meer informatie of aanmelden? Ga naar www.stork150jaar.nl/vrijwilliger-worden.

In onderstaande vlog doen Nina en Sander nog een extra oproep voor vrijwilligers om zich aan te melden. En laten ze zien hoe leuk het is om als vrijwilliger voor STORK! aan de slag te gaan.

Word vrijwilliger bij STORK!

Direct aanmelden als vrijwilliger kan door onderstaand formulier te downloaden en ingevuld te sturen naar vrijwilligers@stork150jaar.nl.

Download het aanmeldformulier