Header Visual

Nina en Sander: Meld je aan voor de vrijwilligersavond!

26-05-2018

Nina en Sander hebben hulp nodig!

Tussen 21 augustus en 22 september speelt het avondvullende theaterspektakel STORK! in de unieke omgeving die een belangrijke rol speelt in 150 jaar Stork: Ketelfabriek Hart van Zuid in Hengelo.

Een productie als deze kan niet zonder vrijwilligers en krijgt zijn kracht omdat professionals en amateurs samenwerken. Tijdens de voorstellingen zijn er elke avond achter de schermen tweehonderd mensen nodig. Maar ook in de voorbereiding zijn we op zoek naar helpende handen. De werktijden zijn afhankelijk van de functie en worden altijd in overleg bepaald.

Wie meer informatie wil, is van harte welkom op de vrijwilligersavond die op woensdag 30 mei vanaf 19.30 uur wordt gehouden bij techniekmuseum Oyfo aan de Industriestaat 9 in Hengelo. Aanmelden voor de vrijwilligersavond kan via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen via vrijwilligers@stork150jaar.nl.

Voor het hele overzicht waarvoor vrijwilligers nodig zijn bekijk de hier takenlijst

Word vrijwilliger bij STORK!

Direct aanmelden als vrijwilliger kan door onderstaand formulier te downloaden en ingevuld te sturen naar vrijwilligers@stork150jaar.nl.

Download het aanmeldformulier