Header Visual

'Graag echt kaartje in de hand voor theaterspektakel STORK!'

02-07-2018

HENGELO - Voor iedereen die naar het theaterspektal STORK! wil en daarvoor een écht kaartje wil, is er die mogelijkheid inmiddels. Op vier adressen (in Hengelo, in Almelo en Enschede) kunnen liefhebbers aan de kassa terecht voor zo'n ticket. "Veel mensen hebben toch nog graag gewoon een kaartje in hun hand en daar willen we aan tegemoet komen", vertelt Monique Otto, evenementenmanager van Hengelo Promotie.

In Hengelo zijn entreebewijzen verkrijgbaar bij Hengelo Promotie en Poppodium Metropool, beiden partners van STORK! Ook in Almelo en Enschede is er een kassa open voor het fysieke STORK!-kaartje.

Niet iedereen is een online-fan. "Het hangt sterk van de voorstelling af. Heb je een evenement waarin vooral jongeren geïnteresseerd zijn, dan zie je dat de tickets bijna allemaal online worden besteld", geeft Steven Hignell, medewerker marketing en publiciteit van Poppodium Metropool Hengelo, aan.

Muziektheater STORK! trekt een breder publiek, van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking. "Daaronder zijn mensen die de kaartjes graag aan een kassa kopen, ook al omdat de beschikbaarheid direct gecontroleerd kan worden. En je loopt met je kaarten in de hand de deur uit", vertelt Otto. Hignell: "Met de fysieke kaartverkoop willen we onze bezoekers een dienst bewijzen. Een fysiek kaartje kan een leuk hebbedingetje zijn of een mooi cadeautje zijn."

Otto: "We zitten in het centrum, mensen stappen zo bij ons binnen. Het is fijn dat we er op deze manier aan kunnen bijdragen dat zoveel mogelijk Hengeloërs de voorstelling zien.''

Hignell: "We vinden het mooi dat dit grote evenement in Hengelo wordt gehouden. Daar zijn we best trots op. En dat willen we ook op deze manier ondersteunen." Rolstoelplaatsen kunnen overigens niet aan de kassa's besteld worden, die zijn alleen online te reserveren.

Stork Kaartverkoop

Steven Hignell van Metropool, Nienke Klein Wolterink en gastvrouw Christine van Hengelo Promotie helpen je graag met een fysiek kaartje voor STORK!

Een ticket kost 55 euro en dat is inclusief een driegangdiner met drinken, voorafgaand aan de voorstelling. Het evenement begint om 17.00 uur; vanaf die tijd kunnen bezoekers terecht op het plein op het Storkterrein waar de voorstelling plaatsvindt: Ketelfabriek Hart van Zuid, in het hart van de stad. Op dit terrein staat tijdens de opvoeringsweken een grote tent waar de bezoekers worden ontvangen met een driegangen diner, dat rond 18.00 uur begint.

Bijzonder is het gezamenlijk eten en drinken in de grote voormalige fabriekshal en dat allemaal in de sfeer van het jaar 1968, toen het honderdjarig bestaan van Stork feestelijk gevierd werd. Na de maaltijd is het tijd om een plaats te zoeken op de grote overdekte tribune in het Odin theater. De voorstelling zelf begint om 20.00 uur. Na afloop van de voorstelling kan men gezellig napraten met een drankje tot circa 1.00 uur.

Waar vindt kaartverkoop plaats?

Hengelo Promotie
Markt 8, Hengelo.
Maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag 10.00 tot 14.00 uur.

Poppodium Metropool
Industrieplein 10, Hengelo.
Dinsdag tot en met vrijdag 12.30 tot 17.30 uur.

Theaterhotel Almelo
Schouwburgplein 1, Almelo.
Maandag tot en met zondag 7.00 tot 23.00 uur.

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42, Enschede.
Maandag tot en met zaterdag 12.00 tot 17.00 uur.

Toch liever online bestellen?

Bestel online