Header Visual

Exclusief familiearrangement

26-08-2018

Het uitje voor de laatste woensdag van de vakantieweek: een een geweldige familie aanbieding. Kom samen met de kinderen en opa en oma naar Theaterstuk STORK! voor maar €30,- per persoon*.

Gebruik hiervoor actiecode: VAKANTIEVOORDEELSTORK tijdens het bestellen van de kaarten. De code is in te voeren in stap 2. van het betalingsproces en wordt automatisch verrekend.

Deze actie is alleen voor ouders/verzorgers/grootouders met kinderen voor de voorstelling van woensdag 29 augustus 2018.

Scenefoto Stork

Zijn jullie er deze week bij? Verken dan samen met de kinderen het terrein, wat open gaat vanaf 16:00. Beproef je geluk tijdens een potje kandelaar gooien of kom meer te weten over het verhaal achter STORK! Hierna start de avond om 18:00 met een heerlijk driegangendiner in de NTS Norma Restauranttent waar we ook aan de kleine eters hebben gedacht. Vanaf 20:00 zijn jullie welkom op de overdekte tribunes van het Odin Theater en maken jullie samen een reis door de tijd met als grote vraag ‘Wat als?’. Na de voorstelling nog zin in een drankje of een hapje, jullie zijn van harte welkom in het EY Café. Munten voor het café zijn te koop aan de muntenkassa, het is hier mogelijk om contant te betalen of te pinnen.

Wacht niet te lang en boek nu kaarten met de actiecode VAKANTIEVOORDEELSTORK! Dan zorgen wij ervoor dat jullie de vakantie spectaculair afsluiten met ons exclusieve familiearrangement.

Voor meer informatie: https://stork150jaar.nl

*Deze aanbieding is alleen voor ouders/verzorgers/grootouders met kinderen en is geldig voor de voorstelling van woensdag 29 augustus 2018. Minimale afname vier kaarten, maximale afname 6 kaarten.