Header Visual

Koning Willem-Alexander maakt kennis met theaterspektakel STORK!

04-09-2018

Koning Willem-Alexander maakt op woensdag 26 september kennis met theaterspektakel STORK! Het bezoek van het staatshoofd vindt plaats in het kader van het 150-jarig bestaan van Hengelo als techniekstad.

Koning Willem-Alexander gaat woensdag 26 september scènes zien van het theaterspektakel

Aan de basis van de techniekstad en Twentse maakindustrie ligt Stork, de onderneming die C.T. Stork 150 jaar geleden stichtte. Tijdens zijn bezoek aan Hengelo zal Willem-Alexander dan ook een bezoek brengen aan het C.T. Stork College. Hij gaat de school symbolisch openen en gaat vervolgens het gesprek aan met leerlingen. Op de school, die vernoemd is naar het bedrijf uit Hengelo, krijgt de koning tevens enkele scènes te zien uit het theaterspektakel.

Willem-Alexander woont die dag het jaarcongres bij van netwerkorganisatie De Maatschappij in De Gieterij van ROC van Twente. Het bezoek aan het C.T. Stork College en daarmee het theaterspektakel is daar onderdeel van. Na het congres gaat de koning ook naar Thales, waar hij met jonge technici gaat spreken over de toekomst van high tech in Twente.

Bezoek net als de koning het theaterspektakel!

Koop hier je tickets