Header Visual

Te koop! Soap van onze eigen Soapie!

27-08-2018

Frederik Stork, oftewel Niels Gooijer is onze eigen soapie! Maar ik ken Niels helemaal niet uit een soap, hoor ik je denken! Dat kan kloppen, in een soapserie heeft hij inderdaad (nog) geen rol gehad. Toch is hij bij STORK! onze eigen onvervalste soapie!

Hoe dat precies zit? Niels is met zijn grote liefde Rianne Botma onderdeel van BOTMA & van BENNEKOM. Samen met Simone van Bennekom vormt dit drietal het bedrijf wat natuurlijke, handgemaakte zepen en verzorgende producten van biologische ingrediënten maakt. Ze streven naar een duurzame, bewuste wereld vrij van producten die schadelijk zijn voor mens, dier en milieu. Daarom zijn alleen de puurste ingrediënten goed genoeg om verwerkt te worden. Alles wat BOTMA & van BENNEKOM produceert is vrij van SLS, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen, palmolie, niet getest op dieren en zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Speciaal ter gelegenheid van STORK! bieden ze exclusieve zeepbakjes aan met het logo van STORK! die in combinatie met de zepen een mooi aandenken zijn aan dit bijzondere theaterpektakel. Kom tijdens het voorprogramma vanaf 16:00 naar de merchandise tent en koop zeep van onze eigen soapie Niels Gooijer (Frederik Stork).

1