Header Visual

Wegens succes extra voorstellingen in de verkoop

09-08-2018

Het is vanaf nu mogelijk om voor de woensdagen in de speelperiode 22 augustus t/m 22 september kaarten te boeken.

De eerste voorstellingen voor STORK! beginnen uitverkocht te raken. De productie heeft daarom de voorstellingen op woensdagavond inmiddels in de verkoop.

STORK! Een ode aan de Twentse maakindustrie

De repetities zijn in volle gang voor het community project, STORK! Het theaterspektakel neemt de bezoeker mee in een belangrijk stuk geschiedenis van Hengelo, namelijk die van het bedrijf Stork. Vanuit een bijzonder perspectief wordt de bezoeker meegenomen in bijzondere momenten van het bedrijf. De hoofdrollen in deze voorstelling worden vervuld door Han Oldigs, Laus Steenbeke, Niels Gooijer en Roosmarijn Luyten.

“We zien ernaar uit om van het project STORK! een succes te maken. Het is geweldig om te zien dat zoveel bezoekers al kaarten hebben geboekt. Het was dan ook een logische stap om meer voorstellingen beschikbaar te maken.” aldus Gerard Cornelisse, producent van STORK!.


De opzet van het project is vergelijkbaar als dat van het Verzet Kraakt wat afgelopen jaar in Almelo stond. Bezoekers worden getrakteerd op een avondvullend programma inclusief eten en drinken. STORK! speelt zich af op het voormalig Storkterrein, Ketelfabriek Hart van Zuid in Hengelo.

Bezoekers beginnen met een driegangendiner in het NTS Norma Restaurant. Hierna nemen de bezoekers plaats op een overdekte tribune van het Odin Theater waar om 20:00 de voorstelling zal starten. Het theaterspektakel speelt zich buiten af. Na de voorstelling is het mogelijk om te borrelen in het EY Café. Het complete terrein en alle locaties zijn speciaal voor de productie opgebouwd.

Publiciteitsfoto Theaterspektakel Stork

Theaterspektakel STORK! is te zien van 22 augustus t/m 22 september op Ketelfabriek Hart van Zuid in Hengelo.

KOOP NU KAARTEN