Header Visual

Wij zijn STORK! - Ankie Meijer

13-08-2018

Nina heeft mij gevraagd een blog te schrijven over mijn vrijwilligerswerk bij Stork 150 jaar.

Mijn naam is Ankie Meijer en ik woon met mijn twee dochters in Almelo. Mijn oudste dochter speelt mee in het ensemble van Stork en daarom help ik dit jaar ook weer mee.

Vorig jaar speelde mijn dochter ook mee in het ensemble van Het Verzet Kraakt. Hierdoor draaide in ons huishouden alles om Het Verzet Kraakt. Dus toen heb ik me ook maar aangemeld als vrijwilliger.

En wat een zomer hebben we gehad! Zo gezellig om met zoveel mensen leuke werkzaamheden te doen. Elke dag waren mijn dochter en ik te vinden op het terrein. Na veel verschillende leuke werkzaamheden werd ik verantwoordelijk voor het maken en de uitgifte van alle backstage passen. Erg leuk, want daardoor leerde ik iedereen kennen.

Tijdens de voorstellingen heb ik geholpen in het restaurant en bij de tribune. Beiden superleuke taken.

In het restaurant was het behoorlijk aanpoten, maar je zat wel midden in de gezelligheid van alle bezoekers. En zodra alle bezoekers bij de voorstelling zaten, gingen we nog wat eten met de vrijwilligers. Even uitpuffen en nagenieten.

Ook dit jaar help ik dus weer mee als vrijwilliger. Het is direct weer genieten! Ik ben nu vooral druk met het maken van de backstage passen. Gister hebben we met een clubje vrijwilligers de passen gelamineerd. Nu nog zorgen dat iedereen z’n pas krijgt.

Zo leer ik ook hier in Hengelo weer iedereen kennen. Er lopen nu ook al een aantal vrijwilligers rond, maar dat zal binnenkort een hele grote groep zijn en wordt het weer net zo’n feestje als vorig jaar.

Maar vergis je niet, er zijn nog steeds vrijwilligers nodig! Wil jij een geweldige zomer hebben met allemaal leuke mensen? Meld je aan als vrijwilliger! Aanmelden als vrijwilliger kan nog steeds via onderstaande link:

https://stork150jaar.nl/vrijwilliger-worden

Ankie 2