Speciale studentenactie: voor 15 euro naar STORK!

Koop nu als student een kaartje voor STORK! voor 15 euro p.p. voor de voorstelling op dinsdag 18 september. Gebruik de kortingscode STORKSTUDENT

KOOP NU KAARTEN
Scenefoto Stork

Dinsdag 18 september* is het zover, dan vindt hét theaterspektakel STORK! plaats speciaal voor studenten en jij kan er bij zijn! Boek nu je tickets voor deze wervelende voorstelling.

Speciaal voor studenten kost de voorstelling op dinsdag 18 september 15 euro per persoon met de actiecode STORKSTUDENT

STORK! vertelt over C.T. Stork, die in 1868 zijn eerste fabriekje opzette, en toont hoe het bedrijf na anderhalve eeuw uiteenviel. Hoe zou het Stork zijn vergaan als daar nu nog een familielid van de oprichter aan het bewind was geweest? Je komt ogen tekort voor de fantasievolle scènes.Theaterspektakel STORK! is op en rond het voormalig Stork-terrein in Hengelo, de Ketelfabriek Hart van Zuid.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 19.00 uur is het voormalig-Storkterrein geopend; Ketelfabriek Hart van Zuid, de ingang bevindt zich aan industrieplein in Hengelo.
  • Als voorprogramma mag je een kijkje nemen bij diverse activiteiten op het terrein waaronder een meet and greet met Nina en Sander (twee acteurs uit de voorstelling) die ook te zien zijn de in de STORK-vlogs!
  • Om 20.00 uur start het theaterspektakel in het Odin Theater. Je neemt plaats op de overdekte tribune. Het theaterspektakel zelf speelt zich buiten af.
  • Rond 21.30 uur is de voorstelling afgelopen.

Wij verheugen ons op je komst en wensen je alvast veel plezier!

*LET OP dinsdag 18 september is een speciale voorstelling voor studenten. Tijdens deze voorstelling vind er vooraf geen diner plaatst in het restaurant.